Onze Ambassadeurs

S4S Nederland is enorm trots om samen te werken met een aantal indrukwekkende ambassadeurs. Zij spelen een belangrijke rol in het promoten van ons werk over de hele wereld. Ze tonen allemaal een geweldige inzet voor onze missie om het leven van kinderen met een handicap in ontwikkelingslanden te verbeteren.

Takanyi Garanganga

Takanyi is een Zimbabwaanse professionele tennisspeler. Hij werd geboren in Mbare, en verhuisde als tiener naar de Verenigde Staten om daar zijn droom om een ​​elite tennisser te worden na te streven. Als junior won Takanyi de Afrikaanse Junior Champs en nam hij deel aan de French Open, Wimbledon en de US Open in 2008, waarmee hij een 16e plaats bereikte in de wereld junior rankings. In zijn professionele tennis carrière heeft hij een gouden medaille gewonnen op de 2011 All-Africa Games en maar liefst 5 Futures titels. Takanyi werd opgevoed met de visie dat het dienen voor anderen belangrijker is dan enig persoonlijk gewin. Dit is brandstof voor zijn sterke overtuiging dat het belangrijk is om mensen met een handicap te erkennen en uiteindelijk een omgeving te creëren die hen gelijke kansen biedt.

"S4S is een fantastische organisatie die een voorbeeld is van wat het betekent onbaatzuchtig te zijn en op te komen voor diegenen die niet de mogelijkheid hebben dit voor zichzelf te doen. Ik steun de inspanningen van ganser harte en kijk uit naar alles wat we samen kunnen bereiken."

Bezoek Takanyi’s website: www.takanyi-garaz.com.

Matthew Rusike

Matthew is een Zimbabwaanse professionele voetballer die momenteel speelt als middenvelder en spits voor Halmstads BK in Zweden. Daarvoor speelde hij als aanvallende middenvelder voor de Kaizer Chiefs in de Zuid-Afrikaanse Premier Soccer League. Matthew is geboren en getogen in Zimbabwe en begon zijn professionele carrière bij Monomutapa FC (Zimbabwe), waarna hij lid werd van de Universiteit van Pretoria (Zuid-Afrika) en vervolgens Jomo Cosmos (Zuid-Afrika). Internationaal heeft Matthew Zimbabwe vertegenwoordigd in de U17, U20 en U23 teams. Vanaf jonge leeftijd heeft Matthew het idee dat om betekenis te hebben, het belangrijk is om ons belangeloos in te zetten voor anderen; om de wereld om ons heen een stukje mooier te maken.

"S4S is een toonaangevende organisatie die zich inzet voor het verbeteren van de levens van kinderen met een handicap. Ik ben volledig toegewijd aan het werken met S4S in de vervulling van dit doel."

Wilt u meer informatie over onze ambassadeurs? Of wilt u zelf ambassadeur worden? Neem dan contact met ons op.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief?